در جمع نمایندگان مجلس رژیم صهیونیستی ؛‌

نتانیاهو :‌ توافق ایران و 1+5 "بد"‌و "‌فریبکارانه"‌بود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جمع نمایندگان مجلس این رژیم ضمن انتقاد شدید از توافق اخیر ایران با کشورهای مهم جهانی ، آن را محکوم کرد.

 

به گزارش سراج24،  بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل گفت: این توافق که باعث شد فشارها بر ایران کاهش یابد ولی در عوض هیچ تضمین محکمی از ایران دریافت نشد .
 
وی ادامه داد : دوستان ، من دیشب با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفتگو کردم. ما توافق کردیم در روزهای آینده که یک هیات از اسراییل با هدایت "یوسی کوهن" مشاور امنیت ملی اسراییل  برای مذاکره با مقام‌های آمریکایی در خصوص توافق نهایی با ایران ، به واشنگتن سفر کند. این توافق باید یک نتیجه داشته باشد و آن  از بین بردن توانایی هسته‌ای نظامی ایران است.
 
یوئل گوزانسکی کارشناس  مسائل هسته‌ای ایران از شورای امنیت ملی اسراییل گفت: اگر ایران نتواند به توافق دست یافته عمل کند،  اسراییل تمام گزینه‌های روی میز از جمله حمله نظامی را در نظر خواهد گرفت.
 
باشگاه خبرنگاران گزارش داد، وی مدعی شد :  اگر ایران بخواهد مانند گذشته  طرف مقابل را  گول بزند، این  موضوع مشروعیت بیشتری به تل آویو برای اقدام یکجانبه حتی اقدام  نظامی علیه تاسیسات اتمی  ایران ، خواهد  داد. کشورهای دیگر منطقه نیز از این توافق نگران هستند. عربستان  سعودی بیم  دارد که این توافق باعث نفوذ  هرچه بیشتر ایران و نزدیک تر شدن ایران به هدف اصلی خود یعنی ایفای نقش تهاجمی در منطقه خلیج (فارس)  شود که آمریکا  به ایران هدیه داد.
اخبار مرتبط